Speciaal voor jou persoonlijk ontwerp geboortekaartje

kleine kameleon levert, naast de ruime collectie geboortekaartjes, ook unieke persoonlijke ontwerpen voor geboortekaartjes en diverse bijzondere gelegenheden, zoals trouwkaarten, babyborrelkaartjes, verjaardagsuitnodigingen, genderreveal-kaarten en rouwkaarten. Nynke Locher, de kinderboeken illustrator achter deze op maat gemaakte kaartjes, deelt talrijke voorbeelden op haar Instagram. Stuur een email met je wensen naar info@kleinekameleon.com en we kijken naar de mogelijkheden.

Leer meer over het proces en de kosten van een persoonlijk ontwerp hieronder:

De kosten voor het persoonlijk ontwerp en de vormgeving van een gelegenheidskaart bedragen €275,00 (exclusief drukkosten bij kleine kameleon) en omvatten:

Een persoonlijke schets

Uitwerking van de schets tot schildering na jullie goedkeuring

Een aanpassingsronde om eventuele wijzigingen door te voeren

Opmaak van het persoonlijke kaartje met tekst in de editor van kleine kameleon

Zodra het persoonlijke kaartje in de editor staat, hebben jullie de vrijheid om zelf aanpassingen te maken. Verplaats losse illustraties of elementen, pas tekst en lettertype aan. Indien gewenst kunnen foliedrukelementen in zilver, goud, koper, roségoud of holografisch aan het persoonlijke ontwerp worden toegevoegd. Na volledige tevredenheid kunnen jullie een proefkaartje bestellen.

Als het persoonlijke proefkaartje naar wens is, wacht je op de komst van jullie kindje en plaats je de bestelling na de geboorte.

Eventuele kleine aanpassingen na de laatste versie, zoals lettertype, tekstopmaak of extra tekst, zijn gratis. Voor wijzigingen aan het persoonlijk geschilderde ontwerp geldt een uurtarief van €45,00, of we bespreken in overleg een totaalprijs voor de benodigde persoonlijke aanpassingen.