Stap binnen bij Kleine Kameleon, de betoverende plek waar de creativiteit van kunstenaars van over de hele wereld samensmelt met de onstuimige passie van twee zussen uit een groot en gezellig gezin: Nynke en Froukje Locher. Als trotse oprichters van Kleine Kameleon hebben we één missie - jouw moment van nieuw leven omhullen met liefdevol ontworpen geboortekaartjes, geïnspireerd door onze jeugd en de kunstzinnige ervaringen die we als zussen hebben gedeeld.

Ontdek de snoepwinkel van geboortekaartjes

Bij ons willen we niet alleen de beste zijn, maar de ware snoepwinkel voor geboortekaartjes! Een plek waar je ogen zich vergapen aan al het moois dat je ziet, en je hart sneller gaat kloppen van de magie die elke kaart uitstraalt. Maar dat is nog niet alles - bij kleine kameleon mag je het geboortekaartje ook nog eens zelf samenstellen, speciaal voor jouw kindje.

Als kinderen uit een creatief en gezellig gezin, waren onze dagen gevuld met knutselen, tekenen, schilderen maar zeker ook samen verhalen verzinnen. We zaten vaak al zingend aan de keukentafel met verf en penselen in de hand, terwijl onze ouders ons aanmoedigden om onze verbeelding en fantasie de vrije loop te laten. Deze creatieve avonturen hebben ons geleerd hoe kunst verbindingen kan creëren en emoties kan overbrengen, iets wat we graag wilden delen met andere gezinnen over de hele wereld.

Een harmonieuze samenwerking met kunstenaars en illustratoren van over de hele wereld

We geloven sterk in de kracht van samenwerking, gevoed door onze nauwe band als zussen. Nynke, die zelf na de geboorte van haar eerste kindje begon met het schilderen en illustreren van geboortekaartjes, ontdekte kunstenaars en illustratoren van andere werelddelen die zulke lieve en mooie illustraties maakten voor onder andere kinderboeken. Ze zag direct de mogelijkheden van hoe geschikt dit kon zijn voor geboortekaartjes. Aangezien het in andere landen niet zozeer de gewoonte is om geboorteaankondigigen te versturen, hebben we ze over deze traditie verteld en de kunstenaars en illustratoren werden direct enthousiast. Zo hebben we een wereldwijde gemeenschap van getalenteerde kunstenaars samengebracht om unieke geboortekaartjes te ontwerpen die de schoonheid en diversiteit van onze wereld weerspiegelen. Elk kaartje is doordrenkt met de warmte en liefde die we voelen voor ons eigen gezin, en we zijn vereerd om deze positieve energie te delen met gezinnen overal ter wereld.

Jouw geboortekaartje, een uniek meesterwerk

Bij kleine kameleon beseffen we dat elk moment van nieuw leven een uniek verhaal verdient, en daarom hebben we ervoor gezorgd dat je onze geboortekaartjes gemakkelijk kunt personaliseren. We moedigen je aan om je eigen verhaal te vertellen door de naam van je baby toe te voegen, kleuren te kiezen die bij je passen en een speciale boodschap toe te voegen of zelfs helemaal zelf aan de slag te gaan met de elementen van een kunstenaar/illustrator. Samen creëren we een uniek meesterwerk dat perfect past bij de liefde en vreugde die je voelt bij de komst van je kleintje.

We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij om onze wereldse collectie geboortekaartjes te ontdekken en deel uit te maken van jouw speciale momenten. Kijk rond en laat je betoveren door de magie van kleine kameleon!